Élő chat

Adatvédelem

Személyi adatok védelme

Az Ön fiókja

Javasoljuk, hogy tartsa titokban a felhasználónevét és a jelszavát, amelyekkel használja a magyarerme.hu oldalt, megelőzve ezzel, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a felhasználói fiókjához. A felhasználó felelősséggel tartozik saját fiókjáért, és az azzal végrehatott összes aktivitásért.

Az oldal elérésével és használatával a felhasználó elfogadja, hogy lehetőségeihez mérten minden óvintézkedést megtesz annak érdekében, hogy jelszava ne kerüljön harmadik fél birtokába.

Abban az esetben, ha felmerül az illetéktelen használat gyanúja, javasoljuk, hogy azonnal értesítse ügyfélszolgálatunkat.

A fiók regisztrálásakor minden esetben valós adatokat kell rögzíteni. Fontos tudni, hogy a hamisan megadott adatokért a felhasználót akár büntetőjogi felelősség is terhelheti.

Magyar Érme webáruház fenntartja magának a jogot, hogy bármely felhasználó számára megtagadja a weboldalra való belépést, zároljon egy fiókot, vagy töröljön egy rendelést (még akkor is, ha az már visszaigazolásra került).

A belépés elutasításra kerülhet olyan esetben is, amikor az oldalon karbantartási/javítási munkálatok folynak, valamint új funkciók és szolgáltatások telepítések ideje alatt.

A Magyar Érme webáruház, mindent megtesz annak érdekében, hogy maradéktalanul kiszolgálják a felhasználókat, akik ezáltal zavartalanul tudják használni az oldalt. Tekintettel azonban az Internetalapú szolgáltatások technikai hátterére, a folyamatos elérés és a hibátlan adatátvitel nem garantált.

Személyi adatok védelme

A  felhasználói adatokat nem tároljuk, töröljuk!

Adatokat nem adunk ki piackutatás, reklám, stb. céljából harmadik személynek.

A Magyar Érme Webáruház az adatokat titkosan kezeli, harmadik személynek nem adja ki.

Adatait az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezeljük.

Magyar Érme - Érmebolt © 2018